BG | EN | RU |
75 години Софарма

75 години Софарма75 години Софарма - „Животът е хубав, когато сме здрави”

Борисовата градина по празниците бе едно много приятно място за разходка.

Всеки, излязъл със семейството си, сам или с приятели, можеше да се наслади на бухналата зеленина на вековните дървета, на песента на птиците в сърцето на столицата.

Софарма се гордее със своя принос към благоустрояването на градината-символ на София.

Преди две години компанията възстанови детската площадка с емблематичната пързалка-слон в «Борисовата градина» и я превърна отново в любимо място за децата и техните родители. Съоръжения, разделени на три възрастови групи, обезопасени с тартанова настилка, изработени по проект и от материали отговарящи на европейските норми за игра на деца – това е площадката днес. Поддръжката на площадката е наш ангажимент.

Тази пролет всички детски съоръжения – люлки, пързалки, влакчето за най-малките и пейките отново бяха обновени, боядисани, където трябва и подменени с нови.

В Борисовата градина ще се случат още много хубави неща свързани със «Софарма».

През юни ще отбележим 75-ият юбилей на компанията. Ще има празник за децата с много забавни игри, приказни герои и подаръци. Ще има и празник за всички служители на «Софарма» и техните семейства – парти-коктейл и концерт на лятната естрада.

Преди броени дни детската площадка и пързалката-слон в Борисовата градина бяха център на събитие - заснет бе имиджовия клип  “75 години «Софарма»  с режисьор Станислав Тодоров – Роги и продуцент Йордан Йорданов. От 05 май клипът ще бъде излъчван по националните телевизии. «Животът е хубав, когато сме здрави» е посланието към всички, а главен герой е едногодишният чаровник Божидар.